Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Lunar Pixie
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    43
    World
    Culverin

    cant start game (KMS)

    well i try to start game from launcher becuz the website launch wont start q.q and when i try game launcher this pops up maple.jpg can aonye help me plz D; ty to anyone who replys :D

  2. #2
    Black Mage

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1,002
    Your Maplestory version is too outdated to patch to the latest. You'll have to re-download the entire game. You can do that by using this quick guide: Downloading KMS.

    I am at least 90% sure that is the case. It's extremely hard to see the Korean letters with the quality of the image.

  3. #3
    Lunar Pixie
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    43
    World
    Culverin
    i alright and srry about the pic forgot to enlarge it >~< but for some reason i donwloaed everything again but i press the mapleinstall exe but it either doesnt load or it makes windows crash >~< do u know whats happening? if u dont i understand >_< PS: i dont know if its orbit or i mabye delayed one of the downloads or somthing cuz this hasnt happened before >.>
    Last edited by ChaosSora; 03-28-2014 at 10:46 PM.

  4. #4
    Black Mage

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1,002
    Do you put all the other parts of the download into the same folder as the MapleInstall.exe? (zo1, zo2, zo3)

  5. #5
    Lunar Pixie
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    43
    World
    Culverin
    Yes i put them all in the same folder but when i run the mapleinstall exe it doesnt load or as i said it makes windows crash i might be my computer but i cant tell if i did something wrong >.<

  6. #6
    Black Mage

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1,002
    Hmm.. That's extremely odd. Can I get a pic of all the parts in the folder? And which links did you download from the 'Downloading KMS' post?

  7. #7
    Lunar Pixie
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    43
    World
    Culverin
    yes i downloaded all the links from donwloading KMS the mapleinstall exe z01 z02 and z03 but when ever i press the install exe this happens Untitled.jpg and then after i wait ahwile and it donsent load i exit it but then this happens when i try to open it again Untitled(2).jpg so if u dont know whats going on i understand this hasnt rlly happend with KMS before it only happend once with GMS tho >~< PS: i think i need to reupload pics to something else then provide link cuz they coming out to small

  8. #8
    Lunar Pixie
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    43
    World
    Culverin
    Ok imma have to get back to u on this topic my bro wiped my hard drive sooooo i will tell u if it works again later 0_0 u should probbly close thread cuz this problem is prtty much irrelevant now srry for the questions XD

  9. #9
    Black Mage

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1,002
    Good luck. Closed.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •