Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Slime
    Join Date
    May 2013
    Posts
    12
    World
    Culverin

    GameLauncher not working

    Just downloaded KMS, but whenever I run GameLauncher.exe, click the right option, click yes to allow changes, and wait, I get this:
    http://i.imgur.com/OvoIig3.png
    Anyone know where to go from here? Left takes me to the Maple site, the right just closes the window. Anyone know what my options are? Any help is appreciated.

  2. #2
    Black Mage

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1,002
    Either you ran the game during a server check/maintenance, you are IP blocked or have firewall issues.

    If it is a firewall issue, try disabling it to see if it works. If it still doesn't you may be IP Blocked

    To fix an IP block you need to get a hotspot shield to bypass the block. Here: https://www.google.com.au/url?sa=t&s...0ujyP4gvY5F42w

  3. #3
    Slime
    Join Date
    May 2013
    Posts
    12
    World
    Culverin
    I tried Hotspot Shield last night, it didn't work. I also checked to see if my firewall blocked it and it didn't. Was there a server check last night?

  4. #4
    Dodo
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    320
    IGN
    imVNbishop
    Level
    130
    Class
    Bishop
    World
    Culverin
    The Nice List
Gift received at 12-20-2012, 05:28 AM from Star
Message: :)Celebrate!
Gift received at 08-14-2012, 10:22 AM from KremeChoco
    Turn off all of your anti-virus programs and firewalls.
    My name is my country

  5. #5
    Slime
    Join Date
    May 2013
    Posts
    12
    World
    Culverin
    I have no anti-virus and I turned off my firewall and tried it. Didn't work.

  6. #6
    Slime
    Join Date
    May 2013
    Posts
    12
    World
    Culverin
    Also whenever I try to run it from the website on IE and tick the middle box it gives me this:
    http://i.imgur.com/5rTxfMM.png
    The green button seems to be all that I can click, and when I click it it seems to just refresh the page.

  7. #7
    Dodo
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    329
    IGN
    Typhilion
    Level
    18x
    Class
    Zero
    World
    Fleta
    Celebrate!
Gift received at 08-14-2012, 10:22 AM from KremeChoco
    Quote Originally Posted by Blake2564 View Post
    Also whenever I try to run it from the website on IE and tick the middle box it gives me this:
    http://i.imgur.com/5rTxfMM.png
    The green button seems to be all that I can click, and when I click it it seems to just refresh the page.
    Once you click the green button you have to wait a few mins for an Ahnlab popup comes up. So just click it once and wait.

  8. #8
    Slime
    Join Date
    May 2013
    Posts
    12
    World
    Culverin
    Alright, will do. Thanks for the help.

  9. #9
    Slime
    Join Date
    May 2013
    Posts
    12
    World
    Culverin
    Alright now I have AhnLab installed, but whenever I try to log in from the website I get this:
    http://i.imgur.com/tzHX0y9.jpg
    http://i.imgur.com/6wdo3xA.jpg

  10. #10
    Slime
    Join Date
    May 2013
    Posts
    12
    World
    Culverin
    Does anybody know what I should do from here? I really need to be able to get in-game, as the only questions I have left to answer on the quiz are game-related.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •