Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Lupin
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    26
    Class
    Phantom
    World
    Culverin
    Celebrate!
Gift received at 08-14-2012, 10:22 AM from KremeChoco

    KMS loads and Laptop forced restart

    Problem temporarily solved by installing Windows 7 using dual boot.

    Hi, I need some help here.

    I just come back to KMS for the RED patch and I have to redownload KMS as my KMS version was 1.2.181 . Recently I upgraded my laptop to windows 8 due to some lagging issues. So basically what happened was when I load KMS everything goes smoothly and the Wizet and Nexon logo came out and the Opening video came out after that. The Login Screen was supposed to come out after the video. But instead of the Login Screen showing my laptop was forced to do a hard restart. My laptop just went straight reboot like when you turn it on. I tried this for more than 5 times again and the same thing happened. I was wondering if it could be my Graphics Card problem due to the 1366 x 768 Widescreen resolation available. So I thought my graphics card was outdated so I went to update my Graphics Card but it was already the latest version. By the way I recently upgraded to Windows 8 so I suspect it might not be compatible with KMS. I am a MapleSEA player so when I play MapleSEA I don't encounter such issues. Never encountered such weird problem before and Need advice here.

    I found some solutions online which they stated maybe my laptop doesn't support MapleStory or my laptop is overheating but that doesn't seem the case.

    BTW my graphics card is Intel HD Graphics 3000, 4gb ram and Intel Core i5 Processor Dual Core 2.40Ghz.
    Last edited by Coke; 07-13-2013 at 05:33 AM.

  2. #2
    Papa Pixie
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    74
    IGN
    Tumblr
    Level
    xxx
    Class
    Sexy Bitch
    World
    Culverin
    Celebrate!
Gift received at 08-14-2012, 10:22 AM from KremeChoco
    BUMP!

    i'm having the SAME issue!!!
    it wasn't always like this it wasn't until a few days after zero came i started magically having this issue. i start maple up i get through to the opening video then after that it force restarts my computer. someone mentioned the video might be the problem but even with that removed it's still restarting my comp.

    someone help me fix-e' duh problem pl0x k thanks~
    I Wanna Be That G.U.Y.~



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •