Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Lunar Pixie
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    47
    World
    Culverin

    Maplestory Problem

    Whenever i use Game launcher the Hackshield Thing Pops Up Then Nothing Happens When I Reclick It Shows A White Screen and it says Maplestory on the bar What to do?

    Bored :|
    [ ]Reach 150

  2. #2
    Kyoushi




    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    4,136
    IGN
    Deceptioning
    Level
    200
    Class
    Mercedes
    World
    Culverin
    Zodiac Master
Gift received at 12-14-2013, 03:58 AM from KremeChocoCelebrate!
Gift received at 08-14-2012, 10:22 AM from KremeChoco
    Can you show us a picture?

  3. #3
    Lunar Pixie
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    47
    World
    Culverin

    Bored :|
    [ ]Reach 150

  4. #4
    Dodo
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    329
    IGN
    Typhilion
    Level
    18x
    Class
    Zero
    World
    Fleta
    Celebrate!
Gift received at 08-14-2012, 10:22 AM from KremeChoco
    Its loading up you need to wait for it to load.

  5. #5
    Lunar Pixie
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    47
    World
    Culverin
    @Eclipse I Waited 5 min+ Nothing Happens

    Bored :|
    [ ]Reach 150

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    24
    World
    Culverin
    Quote Originally Posted by LuffyPwnzAlls View Post
    @Eclipse I Waited 5 min+ Nothing Happens
    Wait longer... since it's windows 1998 it should take a while

  7. #7
    Manon

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    185
    World
    Culverin
    Celebrate!
Gift received at 08-14-2012, 10:22 AM from KremeChoco
    Same thing happens to me every single time I run any MS.
    You just have to wait.
    Sometimes when I'm lucky it's pretty fast but a lot of times I have to wait more than 5 minutes as well.

  8. #8
    Drake
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    56
    IGN
    Scionyde
    Level
    1X
    Class
    Windbreaker
    World
    Culverin
    Celebrate!
Gift received at 08-14-2012, 10:22 AM from KremeChoco
    Depends on your net speed and your computer's performance really.
    On my 4 year old laptop, MS takes around 10-20 minutes to get running. On my Desktop however it takes around 30seconds.
    Just be patient and it'll all work out

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •