Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Wild Boar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    23
    World
    Culverin

    problem with the caht on the site

    i dont now where to post it if its not for here....
    when i enter the site i can see the chat clearly but when i log in it stuck on "loading" and i cant see the chat and even more bad...post in it!!
    i tried to enter from explorer and from google chrome and both had the same problem....
    can anyone help me please?

  2. #2
    Manon
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    177
    IGN
    Paradox
    Level
    201
    Class
    Luffy
    World
    Culverin
    Its your connection but, when it happened to be before just close and re-open the browser.

  3. #3
    Wild Boar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    23
    World
    Culverin
    its not helping...it happens every time i get in to the site (and if i got u right u want me to just close and open the browser again right?)...

  4. #4
    Manon
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    177
    IGN
    Paradox
    Level
    201
    Class
    Luffy
    World
    Culverin
    Yeah
    /2short

  5. #5
    Wild Boar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    23
    World
    Culverin
    so got any other idea? the wierd thing is that at the old site i managed to chat and also other wierd thing is the if i log out i can see the chat normaly and if im logging in again...i cant see

  6. #6
    Manon
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    177
    IGN
    Paradox
    Level
    201
    Class
    Luffy
    World
    Culverin
    I have no idea then :X

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •