Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Red Snail
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    5
    World
    Culverin

    the process closes after a few seconds

    when i open KMS from the website or gamelauncher nothing opens up when i look at the processes i see that after a few seconds maplestory.exe is gone... i get no error or anything i have my firewall off i tried with loopback adapters on and off i tried restarting and alot more...

  2. #2
    Wild Boar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    24
    World
    Culverin
    I have this problem too, tell me when you get it fixed <3

  3. #3
    Orange Mushroom
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    18
    World
    Culverin
    maybe theres something wrong with your hackshield

  4. #4
    Key
    Key is offline
    . _ .

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    448
    Level
    200
    Did you run as admin?

  5. #5
    Orange Mushroom
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    15
    IGN
    igu3ssy
    Level
    137
    Class
    Buccaneer
    World
    Galicia
    Try Norton 360 it works

  6. #6
    Red Snail
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    5
    World
    Culverin
    i did download another hackshield folder, didnt work... i ran as admin and that also didnt work. norton costs real money and im not willing to do that

  7. #7
    Oz
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    732
    IGN
    ShallowSpace
    Level
    199
    Class
    Breaker
    World
    Galicia
    D/L avast and/or spybot search and destroy, run a scan.
    also if you are using vista/windows7 change the compatability to windows xp pack

  8. #8
    Wild Boar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    24
    World
    Culverin
    mike that didn't fix it

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •